(twee) week(s) lenzen

Soms is uitdroging, al dan niet in combinatie met een snelle vervuiling van de lenzen, een dusdanig probleem, dat u een maandlens niet comfortabel genoeg vindt. Gelukkig heeft Optilens de beschikking over een aantal soorten (twee)week(s)lenzen waarbij de vervangingsfrequentie nog hoger ligt. Voor de meeste lenzen geldt dat de lenzen óf 1 week dag en nacht gedragen kunnen worden of gekozen kan worden voor een vervanging van iedere 2 weken als de lenzen 's nachts uit gedaan worden. Hierbij kunt u (bij gebleken geschiktheid van het oog) zelf kiezen hoe u de lenzen draagt. Op vakantie lekker makkelijk een week inhouden en in uw normale dagelijkse ritme 's avonds gewoon in het houdertje met schone vloeistof.

Denkt u dat het overdag én 's nachts dragen niet goed is? Optilens werkt alleen met contactlensleveranciers met een uitstekende reputatie die de lenzen door en door testen alvorens de lenzen in uw oog terecht komen. Johson&Johson, Cooper Vision en Bausch&Lomb zijn maar enkele namen van contactlensproducenten waarvan wereldwijd miljoenen mensen tevreden lenzen dragen.

Wenst u ook de mogelijkheid te hebben om te kunnen slapen met uw lenzen? Optilens controleert uw ogen na 1 nacht slapen en na een aantal nachten opnieuw, om de veiligheid van uw ogen te garanderen. Wanneer uw ogen niet fit aanvoelen of tekenen van irritatie vertonen dient u de lenzen vanzelfsprekend direct uit te doen en uw ogen te laten controleren door de specialisten van Optilens.