Ray-Ban

Veel mensen bezitten Ray-Ban zonnebrillen. Sommigen hebben er zelfs meer. Speciaal voor de RayBan freaks in Amsterdam heeft Optilens een RayBan store in Amsterdam. Nota bene, ook in Amstelveen en Breda hebben wij een Ray Ban store. U vindt hier de mooiste Ray-Ban zonnebrillen van Amsterdam, kom gerust eens langs voor een geschikte zonnebril voor u!

In onze Ray-Ban in Amsterdam vindt u een uitgebreide collectie met de mooiste zonnebrillen. Dus bent u nog op zoek naar een RayBan zonnebril in Amsterdam? Kom dan snel langs!

De Ray-Ban store geschiedenis

De Ray-Ban zonnebril is al een tientallen jaren populair. Het bedrijf werd in 1937 opgezet door Bausch & Lomb en in 1999 werd het verkocht aan de Italiaanse Luxottica Group. Het hoofdkantoor ligt in Agordo te Italië. De naam Ray-Ban komt van straal (ray) en uitbannen (ban); letterlijk betekent dit dus een bril om zonnestralen uit te bannen. Vanuit de eerste opdracht om een zonnebril voor piloten te ontwerpen, kwamen vele variaties, die nog steeds te koop zijn.

Dé Ray-Ban store van Amsterdam

Zoals al eerder is gezegd, heeft Optilens een uitgebreide collectie Ray-Ban zonnebrillen in Amsterdam, Breda en Amstelveen; waaronder de Ray-Ban Wayfarer, de Avioter en  het klassieke Jackie-model. Bovendien zijn de zonnebrillen op sterkte te maken. Er is voor iedereen dus wel een geschikte bril in onze Ray-Ban store in Amsterdam!

Kom naar onze Ray-Ban zonnebrillen in Amsterdam!

Bent u op zoek naar een zonnebril, in het specifiek een Ray-Ban zonnebril? Kom dan naar onze Ray-Ban store in Amsterdam! Wij geven u graag advies en kunnen de Ray-Ban bril op sterkte laten maken, indien gewenst. Met de Ray-Ban bril heeft u een tijdloos montuur!