Bij Optilens werken 12 optometristen / contactlensspecialisten die dagelijks bezig zijn met het voorlichten over, het aanpassen en het controleren van alle soorten contactlenzen. Door onze jarenlange ervaring en het werken met alle grote contactlensleveranciers kennen wij nagenoeg alle produkten. Zodoende kan Optilens op contactlensgebied al uw wensen vervullen.

Bovendien testen wij regelmatig nieuwe contactlenzen en verzorgingsproducten alvorens deze definitief in het assortiment worden opgenomen. Wellicht plezierig voor u om te weten dat Optilens is aangesloten bij de Optometristen Vereniging Nederland (OVN) en Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialsiten (ANVC). Wilt u ook ervaren wat onze specialisatie in contactlenzen voor u kan betekenen? Loop gerust eens bij ons binnen, wij informeren u graag of maken een afspraak met u.

Second Opinion

Draagt u momenteel lenzen maar wilt u graag weten of u de juiste lenzen draagt? dan kunt u bij ons altijd terecht voor een second opinion. Wij van Optilens vinden namelijk dat u zorgeloos contactlenzen moet kunnen dragen. Koopt u uw lenzen liever ergens anders maar vindt u uw ogen wel belangrijk dan voeren wij graag de controle voor u uit, informeer in de winkel naar de mogelijkheden.