Optilens Breda

Optilens is dé specialist in contactlenzen van Breda, Amstelveen en Amsterdam. Bijna 50 jaar geleden kozen wij ervoor om contactlenzen als middelpunt van ons bedrijf te laten gelden. En dat was met succes. Dagelijks krijgen wij nieuwe klanten bij onze opticien in Breda, omdat ze merken dat wij hun ogen de aandacht en zorg geven die ze nodig hebben. Specialisatie is daarvoor van belang en daarom is er Optilens. Het gaat ten slotte wel om uw ogen!

Specialisten lenzen Breda

Bij Optilens in Breda werkt een ervaren contactlensspecialist die u deskundig kan adviseren over contactlenzen en de aanpassing en controle van al deze contactlenzen. Optilens heeft jarenlange ervaring en werkt samen met alle grote leveranciers van lenzen. Daardoor kent Optilens alle contactlensproducten die zich op de markt bevinden. Met deze kennis kunnen wij u adviseren over nagenoeg elk product, zowel lenzen als verzorgingsproducten.

Soorten contactlenzen Breda

Omdat onze opticien in Breda, Optilens, een onafhankelijke praktijk is, bepaalt ze zelf welke contactlenzen u aangemeten krijgt. Aangezien er enorm veel verschillende contactlensleveranciers zijn, is het aanbod enorm. U heeft de keuze uit de volgende lenssoorten:
  • De vormstabiele harde lens
  • De zachte lens
  • De silicone Hydrogel lens
  • De nachtlens
  • De dubbelfocus lens
  • De torische lens

Specialistische opticien Breda

Meer dan vijftig procent van de Nederlandse inwoners heeft een hulpmiddel nodig om goed te kunnen zien. En of het nu gaat om een bril voor veraf of dichtbij, speciale glazen of om contactlenzen, daarvoor kun je terecht bij een opticien in Breda. Nu is Optilens één van de gespecialiseerde opticiens in Breda waar je alleen terecht kunt voor contactlenzen. Daardoor weten wij alles over lenzen en bent u zeker van het beste advies voor uw ogen.

Meer informatie over opticiens in Breda?

Neem gerust contact op met Optilens in Breda. Wij geven u vrijblijvend advies en maken graag een afspraak. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen bij onze opticien in Breda!