Lenzen Amstelveen

Lenzen Amstelveen

Bent u op zoek naar lenzen in Amstelveen? Kom dan eens langs bij Optilens, dé opticien van Amstelveen! Wij staan graag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor alle soorten contactlenzen en daarnaast hebben wij een Ray-Ban store in onze opticien-zaak te Amstelveen. Komt u niet uit Amstelveen? In Amsterdam en Breda hebben wij ook een zaak!

Soorten lenzen Amstelveen

Zoals al eerder gezegd, kunt u voor brillen in Amstelveen terecht in onze RayBan store. Als het gaat om lenzen, heeft u de keuze uit verschillende contactlenzen. Denk daarbij aan:
  • Zachte lenzen
  • Harde, vormstabiele lenzen
  • Silicone hydrogel lenzen
  • Nachtlenzen
  • Dubbelfocus lenzen
  • Torische lenzen

Klantgerichte opticien Amstelveen

Als opticien in Amstelveen werken wij secuur, klantvriendelijk, veilig en accuraat. Bij de aankoop van lenzen kijken wij naar wat u precies nodig heeft. Niet voor niets zijn wij al meer dan vijftig jaar gespecialiseerd in contactlenzen. We geven altijd advies op maat en zorgen ervoor dat u de beste aandacht krijgt. Het gaat immers wel om uw ogen.

Lenzen + brillen Amstelveen

Bij onze opticien in Amstelveen staat een ervaren contactlensspecialist voor u klaar. Men geeft deskundig advies over lenzen en zorgt voor de juiste aanpassing en controle van uw lenzen. Al jaren werkt Optilens te Amstelveen samen met grote contactlensleveranciers, waardoor er kennis is van alle contactlenzen en verzorgingsproducten op de markt. U kunt dus voor een opticien terecht in Amstelveen, maar ook voor brillen gaat u naar Amstelveen! Optilens heeft een store-in-store waar u de mooiste RayBan zonnebrillen kunt passen.

Contactgegevens opticien Amstelveen

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende soorten contactlenzen, of meteen een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!